Freelancers inzetbaar voor diverse opdrachten. Interim Managers voor kortdurige als langdurige opdrachten, remote of onsite.

Actief in
verschillende domeinen

Finance, human resources, HR, customer service, logistiek en supply chain management… Daar blinken onze interim managers in uit. Maar bovenal komen integriteit en deontologie op de eerste plaats. De interim managers van United Interim Management streven de hoogste professionele normen na. En volgen steeds een ethische gedragscode. Zo onderscheiden onze interim managers zich op alle vlakken.

Contacteer ons
Interim Managers voor het HR- beleid. Aansturen van recruiters, payrollprocessen, opleidingstrajecten en employer marketing.

hr &
marketing

Onze interim managers ontfermen zich over het HR-beleid van uw organisatie. De Marketing Managers in ons netwerk hebben de expertise om een marketing team aan te sturen maar ook creatieve oplossingen te bieden.

Interim managers voor finance en business support. Finance beleid opvolgen en rapporteren en analyseren van verkoopcijfers.

finance & business support

Een finance beleid opvolgen en uitdiepen? Of veeleer het rapporteren en analyseren van verkoopcijfers? Je kan rekenen op een interim manager van United Interim Management die jouw team leidt of inspireert met advies op maat van jouw specifieke behoeften.

Interim Managers voor opdrachten in de productieomgeving. Consultants zorgen dat de supply chain optimaal werkt.

Supply chain
& logistiek

Niets zo belangrijk in een productieomgeving als de constante instroom en uitstroom van materialen en producten. Een interim manager uit het netwerk van United Interim Management met expertise in de logistieke wereld zorgt ervoor dat jouw supply chain optimaal werkt.

Contacteer ons

Connect

Interesse in United Interim Management? Volg onze socials en blijf op de hoogte van onze interim projecten, netwerkevents en interne vacatures.