Finance
interim manager

Deze website is momenteel in opbouw. Meer informatie volgt binnenkort. Bekijk onze volledige vacatures op onze LinkedIn-pagina.

Anouk Yernaux

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij uw cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen jouw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over jouw competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over jouw technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna wordt jouw contract opgemaakt!

Interim Management in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk hier onze aftermovie van 10 jaar United Interim Management.

Solliciteer

Ben je freelancer? En heb je zin om samen te werken met United Interim Management? Overtuig ons hieronder waarom je niet mag ontbreken in ons team of netwerk.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.