Zelfstandige consultants bij United Interim Management met ondersteuning. Breed netwerk aan partners.

Maak deel uit
van ons netwerk

Interim management op topniveau, dat is het resultaat van mensen in topvorm. Van zelfstandige consultants die zich ondersteund voelen. Zodat ze zich kunnen concentreren op waar ze het sterkst in zijn: hun expertisevak. Maak je binnenkort ook deel uit van ons netwerk?

Interim managers kunnen blijven groeien. Sterk klantenportfolio waar freelancers in kunnen bijleren en doorgroeien. Uitdagende projecten en boeiende functies bij United Consulting. Eigen groeipad en bijleren.

Jouw
verhaal

United Interim Management zorgt ervoor dat je als interim manager kan blijven groeien. Dat je de nodige ondersteuning krijgt. En dat integriteit en deontologie daarbij op de eerste plaats komen. Bij United Interim Management bouwen we al sinds 2012 aan een ijzersterke klantenportfolio. En omdat we mee deel uitmaken van de United-groep, weten we steeds als eerste de mooiste opportuniteiten aan te bieden.

Integriteit & loyaliteit

De interim managers bij United Interim Management herkent men meteen aan acties, beslissingen en daden. Ze streven de hoogste professionele normen na en houden zich strikt aan hun vakdeontologie. Loyaliteit staat centraal, zowel bij jou als bij ons.

Persoonlijke aanpak

Interim managers, die zich goed omringd voelen, presteren beter. Dat ziet en merkt iedereen. Daarom dat we inzetten op een persoonlijke aanpak. Tenslotte maken we deel uit van een 100% Belgisch, onafhankelijke groep. Geen corporate, afstandelijke omgang dus. Wel een warme en menselijke stijl, die je ongetwijfeld zal bevallen.

uitgebreid netwerk

Onze interim managers werken bij toporganisaties, voor grote klanten en bekende merken. Die klantenportefeuille hebben we te danken aan ons uitgebreid netwerk. Daar kan je als zelfstandig consultant of manager volop van genieten. Net als van onze jaarlijkse events, workshops en United Interim Management talks.

Interim Management in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk hier onze aftermovie van 10 jaar United Interim Management.