Manager intérimaire
financier

Deze website is momenteel in opbouw. Meer informatie volgt binnenkort. Bekijk onze volledige vacatures op onze LinkedIn-pagina.

Ingrid Robberechts

Envie de nous contacter?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen jouw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over je technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor alweer een volgende uitdaging. Succes!

Rencontrez-nous

Vous voulez en savoir plus ? Regardez notre aftermovie de 10 ans de United Interim Management.

Postuler

Envie de travailler comme manager intérimaire chez United Interim Management? Indiquez-nous votre plus-value pour notre équipe.

 

  • Types de fichiers acceptés : doc, docx, pdf, Taille max. des fichiers : 5 MB.